20 apr door admin

Update

Door Corona-perikelen waren wij genoodzaakt een aantal activiteiten te verschuiven en soms op te schorten. Uiteraard hebben wij niet stil gezeten en zijn volop in beweging om onze klanten dezelfde service te verlenen. ook in Corona-tijd. Waar mogelijk hebben wij de contacten met onze opdrachtgevers ook online mogen onderhouden. Uiteraard wensen wij iedereen veel gezondheid en hopen iedereen na deze bizarre tijd weer in levende lijve te mogen ontmoeten. Stay Safe!

Door de overname van SLM Spedition in Wiener Neudorf (AT) door een grote Expediteur is SLM Spedition niet langer onze agent. Wij hebben een andere partner aangesteld: AWOR GmbH – Hörsching (AT). Deze switch heeft reeds in juli 2020 plaatsgevonden.

Per 01-01-2021 heeft onze agent Bonatrans in Münchensetin en Pfungen(CH) haar activiteiten overgedragen aan Nauta SA. Nauta is een gerenommeerde Expediteur, opgericht in 1947 en is per eerder genoemde datum onze partner in Zwitserland. Gezamenlijk zullen we alles in het werk stellen onze opdrachtgevers de uitmuntende service te verlenen zoals zij die gewend waren.

Dooradmin

Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On LinkedinVisit Us On Instagram