Wij zijn QPR.

Welkom bij QPR Logistics! Wij zijn uw vertrouwde partner voor uitgebreide logistieke oplossingen die voldoen aan de eisen van een dynamische en snel evoluerende wereldmarkt. Met een bewezen staat van dienst en een passie voor uitmuntendheid, bieden wij u de sleutel tot naadloze en efficiënte supply chain-beheer.

Het juiste adres
voor groupage.

Bij QPR Logistics begrijpen we dat de wereld van logistiek voortdurend verandert. Daarom zijn we er trots op dat we altijd een stap vooruitdenken, de nieuwste technologieën omarmen en innovatieve oplossingen creëren die uw logistieke uitdagingen aanpakken. Onze toewijding aan continue verbetering en klanttevredenheid drijft ons om de verwachtingen te overtreffen, elke keer weer.

Ongeëvenaarde Expertise

Ons team van logistieke professionals beschikt over een diepgaande expertise in verschillende industrieën en markten. Of het nu gaat om wereldwijde lucht- en zeetransport, douaneafhandeling, magazijnbeheer, of end-to-end supply chain-oplossingen, we hebben de kennis en ervaring om uw goederen veilig en tijdig te laten aankomen, waar ze ook moeten zijn.

Waarom QPR Logistics?

  • Global Reach: Met een wereldwijd netwerk van partners en agentschappen, bieden we u toegang tot een uitgebreide reeks logistieke mogelijkheden, waar uw bedrijf ook opereert.
  • Innovatie: We omarmen technologische vooruitgang en streven ernaar om altijd voorop te lopen in de logistieke industrie, met op maat gemaakte oplossingen die aan uw specifieke behoeften voldoen.
  • Betrouwbaarheid: U kunt vertrouwen op QPR Logistics voor betrouwbare, veilige en tijdige leveringen. We behandelen uw goederen alsof ze van ons zijn en zetten ons in voor de hoogste normen van professioneel gedrag.
  • Flexibiliteit: We begrijpen dat elk bedrijf uniek is. Daarom werken we nauw met u samen om oplossingen te creëren die perfect passen bij uw bedrijfsdoelen en groeistrategieën.
  • Duurzaamheid: Bij QPR Logistics streven we naar duurzame logistieke praktijken die zowel uw bedrijf als onze omgeving ten goede komen.

Maak kennis met ons team.

Karel
van Hattem

Directeur/Finance

Peter
Wickel

Directeur/Transporten

Peter
van den Bosch

Groupage Zwitserland

Gertjan
Kluit

Warehouse/Magazijn

Sandra
van Hattem

Administratie

Stephano
Weststrate

Transportplanner